top of page
Responsum - ORDENTLIG OG ENGAGERET TELEFONPASNING

Responsum har en lang historie, som vi er meget stolte af.

Vi har udvalgt 3 nedslag på vores rejse siden starten i 1996, som vi gerne vil dele med dig. En rejse, der har bragt os mange til forskellige destinationer, hvor vi er gået i land med stor ildhu og et brændende ønske om at bidrage til vækst hos vores kunder.

Responsum - ORDENTLIG OG ENGAGERET TELEFONPASNING

RESPONSUM

bg_white.webp
icon-foursquare

Det første spadestik

I 1996 stiftede familien Løcke Responsum K/S og vi slog dørene op til vores lokaler på Øster Voldgade i København.

 

Med en kombination af knofedt og lange aftener havde vi fået omdannet en gammel og nedslidt høj kælder i indre København til et hyggeligt kontor med direkte udsigt til det smukke Nyboder-kvarter.

Væksten i de første par år var fænomenal og det stod hurtigt klart, at vi havde ramt plet:
Der var et stort behov for god og dedikeret telefonpasning og vi fik opbygget en solid kundebase, som ofte slog et smut forbi vores kontor for at hilse på.

icon-gridview

Vokseværk

I 1998 måtte vi sande at vores hyggelige kontor på Øster Voldgade ikke længere var stort nok.

 

Vi vækstede kraftigt og for at følge med åbnede vi en ny afdeling i Glostrup. Det gav os et lille pusterum på 4 år, hvorefter vi måtte sande, at vi igen var løbet tør for plads. Det blev besluttet at slå de to afdelinger sammen og flytte til nye lokaler i Herlev på Marielundvej.

Her ventede os 256 nye og velindrettede kvadratmeter, og for en tid nød vi at have godt med plads. Det varede 3 år, hvorefter væksten igen tvang os ud af reden. Denne gang flyttede vi dog ikke mere end 30 meter væk og én etage op, til helt ny-renoverede kontorlokaler i den samme bygning. Vi fik rykket alt vores habengut hen over en weekend og mandag morgen bød vi vores kunder velkommen fra 435 perfekt indrettede kvadratmeter, hvor vi troede, at vi skulle bo for evigt.

Evigheden var dog kort og i 2010 rykkede vi igen teltpælene op og flyttede til nye lokaler i Farum, hvor vi bor i dag.

Responsum har gennem alle årene nydt godt af en solid og stabil vækst.

Vi har altid haft et stærk fokus på at levere et godt produkt og vi er stolte af, at vi har massevis af kunder, som har været med os helt fra den spæde start inde på Øster Voldgade. Vi glæder os dagligt over at den stærkeste salgskanal for Responsum altid har været vores egne kunder.

forener mennesker og teknologi for at udvikle forretning og produkt

Mod nye horisonter

Responsum har gennem årene fokuseret 100% på at levere en stabil og god service til vores kunder. Vi har altid haft fokus på grundig uddannelse af vores personale, så alle opkald besvares af kompetente, venlige og imødekommende stemmer i telefonen.

Medarbejderne i Responsum er fundamentet hvorpå hele Responsum hviler og de har gennem alle årene været vores stærkeste trumf. Vi arbejder hårdt på at mennesker og teknik går op i en højere enhed, så vi fortsat kan udvikle vores forretning og vores produkt.

I familien Løcke er vi stolte af vores historie og vi vil til stadighed arbejde på at levere et kvalitetsprodukt til glæde og gavn for vores kunder. Vi glæder os til at gå fremtidens udfordringer i møde sammen med vores medarbejdere og kunder.

bottom of page